Otroške sobe26.
Apr
2009
Otroška soba se glede na starost in potrebe otroka skozi leta spreminja. Določeni kosi pohištva ostajajo enaki (garderobna omara), nekateri drugi pa se spreminjajo (previjalna podloga, pisalna miza).

Mladinska soba

Mladinska soba Mladinska soba

 

Soba za dojenčka

Soba za dojenčka Soba za dojenčka

 

Mladinska soba lakirana + wenge furnir

Mladinska soba lakirana + wenge furnir Mladinska soba lakirana + wenge furnir

 

Mladinska soba wenge - oranžna

Mladinska soba wenge - oranžna Mladinska soba wenge - oranžna

 

Otroška soba

Otroška soba Otroška soba

 

Otroška soba zelena

Otroška soba zelena Otroška soba zelena

 

 
Načrtovanje otroške sobe morda sprva deluje zelo enostavno, vendar je veliko dejavnikov, ki jih je vredno upoštevati. Izbor pohištva je samo eden izmed elementov, ki so pomembni. Kot zelo pomemben dejavnik je tudi psihološki pristop pri opremljanju in sposobnost vživljanja v otroka. Kakšne so njegove potrebe in želje, česa ga je strah in kaj je pomembno, da mu omogočimo čimbolj zdravo in varno okolje, v katerem bo rasel in se razvijal?  Preberite več o otroških sobah.
»» Otroške sobe ««
19.
Apr
2008

Sejem pohištva v Milanu 2008 (Salone Internazionale del Mobile)

Na 220.000 kvadratnih metrih razstavlja skoraj 2000 podjetij združenih pod različnimi imeni in sicer: Salone Internazionale del Mobile, nov Salone Ufficio/Biennale Internazionale dell'Ambiente del Lav...

Več
12.
Jan
2009

KUHINJA, JEDILNICA in DNEVNA SOBA v enem PROSTORU

Nekoč sta bila prostora kuhinje in jedilnice strogo ločena. Kuhinja je bila predvsem prostor, kjer se je kuhalo, jedilnica pa prostor, kjer se je družilo.

Več
15.
Apr
2009

Pohištveni sejem v Milanu 2009

Žal se na letošnjem Milanskem sejmu ni dogajalo nič preseneljivo novega. Če smo bili v lanskem letu priča črno belemu sijaju, letos ni nič drugače.

Več
18.
Apr
2009

Kuhinja, jedilnica in dnevna soba : praktičnost ali design?

Pravgotovo sodijo med najpomembnejše bivalne prostore, če ne drugega z vidika časa in pozornosti, ki ju namenimo pri opremljanju in iskanju idej.

Več
26.
Apr
2009

Otroške sobe

Otroška soba se glede na starost in potrebe otroka skozi leta spreminja. Določeni kosi pohištva ostajajo enaki (garderobna omara), nekateri drugi pa se spreminjajo (previjalna podloga, pisalna miza)....

Več
16.
Oct
2009

Ikea Villesse - Otvoritev 21.10.2009

V sredo 21 oktobra se odpre v Villessah nova trgovina IKEA. Primorski najbljižja poslovalnica do sedaj.

Več


Notranja ureditev - notranji bazen notranja arhitektura osrednji prostor
 
Copyright © 2008-2024 ProAmbient Interier Design, vse pravice pridržane!           Notranja ureditev hiše. Nova gorica, Primorska.