Otroške sobe - uvodOtroška soba se glede na starost in potrebe otroka skozi leta spreminja. Določeni kosi pohištva ostajajo enaki (garderobna omara), nekateri drugi pa se spreminjajo (previjalna podloga, pisalna miza).

Mladinska soba

Mladinska soba Mladinska soba

 

Soba za dojenčka

Soba za dojenčka Soba za dojenčka

 

Mladinska soba lakirana + wenge furnir

Mladinska soba lakirana + wenge furnir Mladinska soba lakirana + wenge furnir

 

Mladinska soba wenge - oranžna

Mladinska soba wenge - oranžna Mladinska soba wenge - oranžna

 

Otroška soba

Otroška soba Otroška soba

 

Otroška soba zelena

Otroška soba zelena Otroška soba zelena

 

 
Načrtovanje otroške sobe morda sprva deluje zelo enostavno, vendar je veliko dejavnikov, ki jih je vredno upoštevati. Izbor pohištva je samo eden izmed elementov, ki so pomembni. Kot zelo pomemben dejavnik je tudi psihološki pristop pri opremljanju in sposobnost vživljanja v otroka. Kakšne so njegove potrebe in želje, česa ga je strah in kaj je pomembno, da mu omogočimo čimbolj zdravo in varno okolje, v katerem bo rasel in se razvijal?
 
Ostale vsebine v kategoriji

Otroške sobe - uvod

Otroška soba se glede na starost in potrebe otroka skozi leta spreminja. Določeni kosi pohištva ostajajo enaki (garderobna omara), nekateri drugi pa se spreminjajo (previjalna podloga, pisalna miza)....

Več

Soba za dojenčka

Soba je prilagojena potrebam dojenčka in njegovi vsakodnevni negi in razvoju.

Več

Otroška soba – Predšolski otrok

Okrog prvega leta starosti otrok shodi in za njega se začne obdobje »samostojnosti«. Odpre se mu popolnoma nov svet, ki ga do tedaj ni poznal.

Več

Otroška soba – šolar

Ko začne otrok obiskovat osnovno šolo nastane vsakodnevna obveznost, ki je povezana z pisanjem domačih nalog in učenjem.

Več
kuhinja jedilnica notranja arhitektura 3D Vizualizacija restavracije
 
Copyright © 2008-2024 ProAmbient Interier Design, vse pravice pridržane!           Notranja ureditev hiše. Nova gorica, Primorska.