Podeželjski manjši hoteli in Bed and BreakfastNekje na sredini brezmejnih vinogradov se nahaja ljubek a udoben hotelček. Natanko štiri dvoposteljne sobe, zajtrkovalnica s kvadratnimi mizicami in manjši bazen. In vse naokrog vinogradi, tu pa tam kakšna oljka in seveda češnje.

loncene posode cantori italija

loncene posode cantori italija loncene posode cantori italija

 

Lončene posode - Cantori Italija

Lončene posode - Cantori Italija Lončene posode - Cantori Italija

 

Vrtna sedežna garnitura - Cantori Italija

Vrtna sedežna garnitura - Cantori Italija Vrtna sedežna garnitura - Cantori Italija

 

Luči Lucia - Cantori Italija

Luči Lucia - Cantori Italija Luči Lucia - Cantori Italija

 

Cantori Italija

Cantori Italija Cantori Italija

 

Ogledalo - Cantori Italija

Ogledalo - Cantori Italija Ogledalo - Cantori Italija

 

Oprema hotela - spalnice - Minacciolo Italija

Oprema hotela - spalnice - Minacciolo Italija Oprema hotela - spalnice - Minacciolo Italija

 

 
Sobe hotela se nahajajo v nadstropju, do koder se povzpneš po zunanjem stopnišču. Vsaka soba ima svojo teraso in prav skoznjo prideš v sobo. Sobe so enostavno, a zelo okusno opremljene, s poudarkom na detajlih. Pohištvo je iz češnjevega lesa ali luženega lesa v smetanovi barvipostelja, omara in nočni omarici.

Tla so iz keramičnih ploščic, v imitaciji lokalnega peščenjaka. Tkanine – posteljnina in zavese, se prepletajo v kombinaciji cvetličnih in karo vzorcev – vsaka soba v svoji barvi: nežno roza, zelena, rumena in modra. Na stenah se na višini enega metra in pol nahaja pas širine 20 cm, pobarvan z drobnimi cvetličnimi motivi, pa tudi motivi olje in vinske trte. In prav ta dekorativni pas razmejuje spodnji del stene, ki je pobarvan v svetlo rjavo barvo od zgornjega dela, ki je krem barve. Na nočnih omaricah pa svetilki iz kovanega železa ter pod stropom manjši lestenec, pravtako iz kovanega železa.

V kopalnicah hotela pa vse svetlo – snežno in umazano belo, z močnim poudarkom na detajlih – lesene posodice za milo in posušene dišavnice, ljubko kvadratno ogledalo z bogatim okvirjem in brisače z cvetličnimi vzorci.

A preden se povzpnete do hotelskih sob, morate mimo zajtrkovalnice. Štiri ljubke kvadratne mize, vsaka z dvemi stoli, na njih pa nizke lončene vaze s sveče nabranim poljskim cvetjem. Od tu pa vam pogled pristane na modri gladini malega, kamnitega bazena, od tu naprej pa na nasadu češenj ter na pobočju in dolini polni skrbno obdelanih vinogradov.

Tišina, udobje in razvajanje ter nenazadnje prijazni in gostoljubni ljudje.

Avtor: Maja Blažič, interier designer


 
Ostale vsebine v kategoriji

Podeželjski manjši hoteli in Bed and Breakfast

Nekje na sredini brezmejnih vinogradov se nahaja ljubek a udoben hotelček. Natanko štiri dvoposteljne sobe, zajtrkovalnica s kvadratnimi mizicami in manjši bazen. In vse naokrog vinogradi, tu pa tam k...

Več

Projektiranje notranje opreme Hotelov - Obmorski hotel

»MAJHEN OBMORSKI HOTEL, UDOBJE in PRESTIŽ«

Več
arhitektura prostora kuhinje Vizualizacija zunanje ureditve stanovanjske hiše
 
Copyright © 2008-2024 ProAmbient Interier Design, vse pravice pridržane!           Notranja ureditev hiše. Nova gorica, Primorska.