Pisarniško pohištvo malo drugače
Ne samo kreativni poklici, kot so projektivni in oblikovalski biroji, temveč tudi navidez suhoparne odvetniške pisarne ali pisarne komercialistov postajajo vedno bolj domiselna in prijetna delovna okolja.pisarniko-pohitvo

Res je, da določeni poklici zahtevajo drugačen pristop do strank in s tem mora biti tudi delovni prostor temu primerno opremljen, a vendar ...

Želja po lepo opremljeni pisarni in barvno ter materijalno usklajenem pisarniškem pohištvu postaja vsakodnevna stalnica marsikaterega posameznika in prav to je eden izmed ključnih elementov v spremenjenem, bolj fleksibilnem razmišljanju dojemanja delovnih prostorov.

Pritegnila me je knjižna omara oziroma sistem omar za arhiv podjetja Bross Office collection, kjer se omare ne odpirajo klasično dvokrilno ali enokrilno, ampak se jih na vodilih premika.

Zelo domiselno so oblikovali tudi vratca omaric, ki so vsem na očem. Različni motivi, od stiliziranih vzorcev do različnih barvnih kombinacij. Na takšen način se zagotovo spremeni pogled na omare – ki niso več puste, temveč prav nasprotno - živahne.

Ob izbiri takšne omare potrebujemo zelo dolgo steno, če  sploh želimo, da le-ta pride do izraza, po drugi strani pa izkoristek stene ni takšen, kot bi sicer bil ob izbiri klasične omare. Vendar še enkrat – zelo domiselno, predvsem pa zabavno in nič kaj formalno.

Ostaja dejstvo, da v poplavi ponudbe, ki je trenutno na trgu lahko vsak prilagodi opremo zahtevam in željam, ki mu najbolje ustrezajo. Res pa je tudi, da če želi do določenih kosov pohištva, potrebuje nekaj časa in iznajdljivosti, da jih sploh odkrije.


Avtor: Maja Blažič, interier designer 
Ostale vsebine v kategoriji


Pisarniško pohištvo - Pisarne v modernem stilu

Izbrani materiali, barve in oblika pohištva so elementi, ki bistveno oblikujejo podobo nekega prostora, v našem primeru pisarne. Moderen stil bi lahko opredelila kot enostaven, čistih linij, lahko je ...

Več

Pisarniško pohištvo - pisarne v klasičnem stilu

Načeloma se o klasičnem stilu govori takrat, ko imamo v mislih pisarniško pohištvo iz 19. stoletja. Po samem izgledu je to pisarniško pohištvo masivno, v temnejih tipih lesa - orehovem, češnjevem, itd...

Več

Višina pisalne mize

Pri izbiri pisarniškega pohištva je poleg ostalih dejavnikov zelo pomembna višina pisalne mize.

Več
notranja arhitektura kuhinja jedilnica kuhinja jedilnica notranja arhitektura
 
Copyright © 2008-2022 ProAmbient Interier Design, vse pravice pridržane!           Notranja ureditev hiše. Nova gorica, Primorska.